Privatlivspolitik for Almind Creative

Senest opdateret: 28/11/23

1. Introduktion

Velkommen til Almind Creative. Vi respekterer dit privatliv og forpligter os til at beskytte dine personlige data. Denne privatlivspolitik vil informere dig om, hvordan vi håndterer dine persondata, når du besøger vores website (https://almindcreative.dk) (uanset hvor du besøger det fra) og fortæller dig om dine privatlivsrettigheder og hvordan loven beskytter dig.

2. Vigtige oplysninger og hvem vi er

A. Formålet med denne privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik sigter mod at give dig information om, hvordan Almind Creative indsamler og behandler dine persondata gennem din brug af dette website, inklusiv data du måtte afgive, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller køber en tjeneste.

B. Dataansvarlig

Almind Creative er dataansvarlig og ansvarlig for dine persondata (kollektivt omtalt som “virksomheden”, “vi”, “os” eller “vores” i denne privatlivspolitik).

C. Kontaktinformationer

Vores fulde detaljer er: Fuldt juridisk navn: Almind Creative E-mail adresse: howdy@almindcreative.dk Postadresse: Caspar Brands Plads 5B, 4220 Korsør.

Det er vigtigt, at de personlige data, vi har om dig, er nøjagtige og aktuelle. Hold os informeret, hvis dine personlige data ændrer sig i løbet af dit forhold til os.

3. De data vi indsamler om dig

Persondata, eller personlige informationer, betyder enhver information om en person, hvorfra denne person kan identificeres. Det inkluderer ikke data, hvor identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan indsamle, bruge, lagre og overføre forskellige typer persondata om dig, som vi har grupperet sammen som følger:

4. Hvordan bruges dine persondata

Vi vil kun bruge dine persondata, når loven tillader det. Mest almindeligt vil vi bruge dine persondata i følgende omstændigheder:

5. Afsløring af dine persondata

Du accepterer, at vi har ret til at dele dine personlige oplysninger med:

6. International overførsel

Vi deler ikke dine personlige data uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

7. Datasikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data ved et uheld mistes, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde, ændres eller offentliggøres. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har et forretningsbehov for at kende disse data. De vil kun behandle dine personlige data på vores instrukser, og de er underlagt fortrolighedspligt.

8. Databeholdelse

Vi vil kun beholde dine personlige data så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, inklusiv for at tilfredsstille eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringsmæssige krav.

9. Dine juridiske rettigheder

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhold til dine persondata. Dette inkluderer retten til at anmode om adgang, korrektion, sletning eller overførsel af dine persondata, samt retten til at gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine persondata og retten til at trække samtykke tilbage.

10. Tredjeparts links

Dette website kan inkludere links til tredjeparts websites, plug-ins og applikationer. At klikke på de links eller aktivere de forbindelser kan tillade tredjeparter at indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts websites og er ikke ansvarlige for deres privatlivserklæringer.