Kompagni47

Udfordringen

Kompagni47 er en Dans & Scenekunst forening baseret i Næstved. Deres mission er at uddanne og inspirere ungdommen i Næstved til at lære at danse og bruge deres krop – udfolde deres kunsteriske evner og kreativitet. På samme tid udvikler, koreograferer og producerer Kompagni47 deres egne fantastiske forestillinger. Kompagni47 er sprunget ud af Næstveds undergrund, og derfor skulle deres grafiske og visuelle udtryk afspejle deres tilknytning til gaden – Det der ligger så dybt i deres DNA.

Løsningen

Vi fik udviklet en retning, der kombinerede stor trodsig typografi med den mere fine version af dem selv, som er tilknyttet det følelsesmæssige og unikke. Dette kommer til udtryk i den typografiske sammensætning mellem SAN SERIF og SERIF.

 

Scenekunst er i sin essens et visuelt medie, og derfor skulle vi sikre os at det blev fokuspunktet for hjemmesiden. Den grå, hvide og sorte farveplette fremhæver deres rødder i gademiljøet, sammen med den lidt overbetonede skrig-lilla som accent farve og skarpe kanter, for at tiltrække opmærksomhed mod de grålige toner. 

Det siger Kompagni47

“Vi har været utrolig glade for hjemmesiden Almind Creative har designet til os. Kommunikationen var god og vi fik hurtigt den hjemmeside vi drømte om. Produktet får særligt ros af vores unge brugere! Almind Creative har virkelig indfanget den stil vi ønskede for vores hjemmeside, så den afspejler os og vores værdier.”

Sine Krag - Stifter, Kompagni47

Sine Krag,
Stifter - Kompagni47

Design Guide