Slagelse Transportcenter

Udfordringen

Slagelse Transportcenter stod over for en mangel på lærlinge til deres terminaler og lastbiler. De ønskede at gøre virksomheden mere tiltrækkende for unge mennesker for at øge interessen for transportbranchen.

 

Den ambition fødte en fokuseret indstats for at gøre Slagelse Transportcenter i stand til at samle alt video-materiale og info ét sted til fremtidige ansøgere, samt modtage ansøgninger nemt, hurtigt og effektivt. 

Løsningen

Vi tog fat i rødderne og dykkede ned i de ægte historier fra livet på landevejen, for at skabe et autentisk billede af hverdagen hos Slagelse Transportcenter og arbejdet i transportfaget.

 

Vi producerede 6 videoer, der skildrer livet på landevejen og i terminalerne, og udviklede en UX-fokuseret hjemmeside, der gør det nemt og hurtigt for elever og kunder at få et overblik over virksomheden og ikke mindst menneskene bag.

 

Slagelse Transportcenter er en familieejet virksomhed med dybe rødder i lokalsamfundet. Det er essentielt at formidle både deres oprindelseshistorie og deres bidrag til Slagelses fortsatte udvikling. Særlig vægt lægges på deres engagement i sociale initiativer, der giver tilbage til byen og styrker fællesskabet.

Det siger Slagelse Transportcenter

“Vi har været utrolig glade for hjemmesiden Almind Creative har designet til os. Kommunikationen var god og vi fik hurtigt den hjemmeside vi drømte om. Produktet får særligt ros af vores unge brugere! Almind Creative har virkelig indfanget den stil vi ønskede for vores hjemmeside, så den afspejler os og vores værdier.”

Sine Krag - Stifter, Kompagni47

Sine Krag,
Stifter - Kompagni47